Κεντρική Υπηρεσίες Επίδειξη Σχετικά Επικοινωνία
 
 

Σχετικά με εμάς

Η Ikaros Design παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες από το 2000. Όλα αυτά τα χρόνια κατασκευάζουμε ποιοτικές ιστοσελίδες για τους πελάτες μας και σιγουρευόμαστε ότι την εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα. Όταν μια καινούργια σελίδα δημιουργείται στο διαδίκτυο είναι ακριβώς όπως ένα αόρατο κατάστημα, κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχει, κανείς δεν μπορεί να το δει, έτσι κανείς δεν θα ψωνίσει απ' αυτό και τελικά θα κλείσει.

Αυτό που περιγράψαμε παραπάνω είναι μια χαμένη επένδυση και είναι αυτό που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας. Πριν παραδώσουμε την ιστοσελίδα στον πελάτη μας και χωρίς επιπλέον χρέωση, σιγουρευόμαστε ότι εμφανίζεται σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo και MSN έτσι ώστε αυτοί που ενδιαφέροντε για την επιχείρηση σας να μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας ακόμη και αν δεν γνωρίζουν την διεύθυνση της.

Ακόμη ένα γεγονός που μας κάνει διαφορετικούς και καλύτερους από τους ανταγωνιστές μας είναι ότι αφιερώνουμε χρόνο ώστε να δείξουμε στον πελάτη μας πως να χρησιμοποιεί την καινούργια του σελίδα, ρυθμίζουμε τον υπολογιστή του ώστε να μπορεί να δέχεται τις παραγγελίες από την ιστοσελίδα και του εξηγούμε πως να απαντάει σε αυτές.

Η έδρα μας είναι στο νησί της Νάξου, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του τουρισμού, σαν αποτέλεσμα ειδικευόμαστε σε ταξιδιωτικού τύπου ιστοσελίδες όπως για ξενοδοχεία, διαμερίσματα, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και κλαμπ. Ξέρουμε τι θέλει να δει ένας ταξιδιώτης από μια ιστοσελίδα και αυτό ακριβώς του προσφέρουμε.

Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με εμάς και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Υπηρεσίες μας

   Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

   Φιλοξενία Ιστοσελίδων

   Διαδικτυακή Προώθηση

   Κατοχύρωση Διευθύνσεων

   Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Επίδειξη

Ξενοδοχείο & Διαμερίσματα Ίκαρος
 

Τουριστικός Οδηγός Νάξου
 

 


Κεντρική | Υπηρεσίες | Επίδειξη | Σχετικά | Επικοινωνία
 

 

Ikaros Design. All rights reserved.