Κεντρική Υπηρεσίες Επίδειξη Σχετικά Επικοινωνία
 
 
Οι Υπηρεσίες μας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες που μαγνητίζουν το βλέμμα, φτιαγμένες με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, σχεδιασμένες ώστε να ανακλούν την εικόνα της επιχείρησης σας. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ιστοσελίδων οποιουδήποτε μεγέθους, με στατικό ή δυναμικό περιεχόμενο, γραμμένες σε html ή php, με ή χωρίς flash εισαγωγή σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό θεματικών ιστοσελίδων.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Μεγάλη ποικιλία πακέτων φιλοξενίας ώστε να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Servers στην Ελλάδα με 99% uptime εγγύηση. Τα πακέτα φιλοξενίας μας συμπεριλαμβάνουν λογαριασμούς email, υπηρεσία webmail και στατιστικά ιστοσελίδας.

Διαδικτυακή Προώθηση

Θέλετε να εκμεταλλευτείτε την ιστοσελίδα σας στο έπακρο; Μπορούμε να προωθήσουμε τις σελίδες σας και να τις γεμίσουμε επισκέπτες (πιθανούς πελάτες). Έχουμε τις τεχνικές ώστε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται πάνω από τους ανταγωνιστές σας για κάποια συγκεκριμένη λέξη κλειδί σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo και MSN. Μπορούμε επίσης να διαφημίσουμε την ιστοσελίδα σας σε άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες με χαμηλές τιμές.

Κατοχύρωση Διευθύνσεων

Μπορούμε να κατοχυρώσουμε το επιθυμητό όνομα διεύθυνσης για την ιστοσελίδα σας σε κάθε domain. Μερικά από τα domain στα οποία μπορούμε να κατοχυρώσουμε ονόματα είναι: .gr .com .net .biz .info .org κτλ.

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Η Ikaros Design λειτουργεί ένα αριθμό από ιστοσελίδες τουριστικού περιεχομένου μέσω των οποίων μπορείτε να κλείσετε το ξενοδοχείο σας, να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή ακόμα και να κλείσετε ταξί, όλα αυτά online και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Επίδειξη

Imagine DVD Club
 

Στούντιο στη Νάξο
 

Στούντιο στην Αμοργό
 

Ξενοδοχείο Ίκαρος
 

 


Κεντρική | Υπηρεσίες | Επίδειξη | Σχετικά | Επικοινωνία
 

 

Ikaros Design. All rights reserved.